Urheiluhieronta ja muut hierontapalvelut

Klassinen hieronta

Hieronnassa käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa hankaus, puristelu, sively, taputukset sekä erilaiset venytystekniikat. Hieronnan tarkoitus on elvyttää ja vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaan ja helpottaa näin lihasten ja sidekudosten jännitystiloja ja niistä aiheutuneita särkyjä ja kipuja.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta siten, että urheiluhieronnassa käytetään usein muokkaavampia sekä tarvittaessa myös voimakkaampia otteita. Hoidossa käytetään usein myös mobilisoivia hoitoja sekä passiivia venytyksiä liikeratojen parantamiseksi.

Yrityshieronta

Teen hierontaa yrityksissä Kotkan seudulla. Yrityshieronta on oiva tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Suunnitellaan yhdessä yrityksellenne sopiva palvelupaketti.  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut palvelut

Hierontapalvelujen lisäksi tarjoan kuntoutumisen ohjausta, valmennusohjelmia urheilijoille ja kuntoilijoille, urheiluteippausta, kinesioteippausta sekä Tempur-jälleenmyyntiä.

Hoitojen tukena on käytössä on myös Whist selkä- ja niskakaari joita käytetään ylläpitämään ja parantamaan rangan liikkuvuutta.

Hierontapalvelut Kotka

Kerro meistä kavereillesi

Ajanvaraus

Varaa aikasi hierojalle numerosta 044 223 3470 tai kysy lisää hierontapalveluistamme!

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä!