Hierontapalvelut Kotka

Urheiluhieronta sekä muut rentouttavat hierontapalvelut Marko Oksaselta Kotkan alueella

Muista - Hierontalahjakortit!

Tilaa vapauttava hieronta
Hieronta Kotka

Urheiluhieronta sekä muut rentouttavat hierontapalvelut Marko Oksaselta Kotkan alueella

Tilaa vapauttava hieronta
Hieroja Marko Oksanen Kotka

Urheiluhieronta sekä muut rentouttavat hierontapalvelut Marko Oksaselta Kotkan alueella

Tilaa vapauttava hieronta

Hieroja/Urheiluhieroja Marko Oksanen tarjoaa sekä yksityishenkilöille että yritysasiakkaille kokonaisvaltaisia hierontapalveluja Kotkan alueella. 

Tutustu ohessa tarkemmin hierontapalveluiden sisältöön ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on kaiken lihashuollon perusta. Hieronnan tarkoitus on elvyttää ja vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja helpottaa näin lihasten ja sidekudosten jännitystiloja sekä niistä aiheutuneita särkyjä ja kipuja. Pelkällä venyttelyllä voit saada apua pieniin kiputiloihin, mutta ammattimaisen hieronnan avulla saadaan jo ihmeitä aikaan. Klassinen hieronta on vastaus useisiin yleisimpiin lihasvaivoihin.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta siten, että urheiluhieronnassa käytetään usein monipuolisempia sekä tarvittaessa myös voimakkaampia otteita. Hoidossa tehdään usein myös mobilisoivia hoitoja sekä passiivia venytyksiä liikeratojen parantamiseksi. Tällä tavalla nivelet pysyvät toimivina ja raajojen liikeradat laajoina. Urheiluhieronnan tavoitteena on myös ehkäistä vammoja antamalla lihaksille ja sidekudokselle niiden tarvitsemaa huoltoa.

Yrityshieronta

Toteutamme hierontapalvelut yrityksille Kotkan seudulla. Yrityshieronta on oiva tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista ja tuottavuudesta. Hyvin toteutetulla hieronnalla pääsevät työntekijät sekä yrittäjä itse keskittymään oleellisimpiin asioihin eli työntekoon. Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva palvelupaketti ja ajankohta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut palvelut

Hierontapalvelujen lisäksi tarjoan kuntoutumisen ohjausta, valmennusohjelmia urheilijoille ja kuntoilijoille, urheiluteippausta, kinesioteippausta sekä Tempur-jälleenmyyntiä. Neuvontapalvelut perustuvat yli 25 vuoden kokemukseen hierojana ja ammattivalmentajana. Opastan sinulle parhaan reitin tavoitteeseesi, olipa sitten kyse kuntoilusta, kuntoutuksesta tai tavoitteellisesta treenauksesta.