Hierontapalvelut Kotka

Urheiluhieronta sekä muut rentouttavat hierontapalvelut Marko Oksaselta Kotkan alueella

Tilaa vapauttava hieronta
Hieronta Kotka

Urheiluhieronta sekä muut rentouttavat hierontapalvelut Marko Oksaselta Kotkan alueella

Tilaa vapauttava hieronta
Hieroja Marko Oksanen Kotka

Urheiluhieronta sekä muut rentouttavat hierontapalvelut Marko Oksaselta Kotkan alueella

Tilaa vapauttava hieronta

Marko Oksanen tarjoaa sekä yksityishenkilöille että yritysasiakkaille kokonaisvaltaisia hierontapalveluja Kotkan alueella. Palvelut keskittyvät pääasiassa sinulle tarjottavaan klassiseen hierontaan. Tämän lisäksi Marko tekee urheiluhieronnat urheilijoille, jotka tarvitsevat rankempia otteita lihasten ja nivelten hoitamiseksi. Tutustu ohessa tarkemmin hierontapalveluiden sisältöön ja tarkoituksiin.

Klassinen hieronta

Hieronnassa käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa hankaus, puristelu, sively, taputukset sekä erilaiset venytystekniikat. Hieronnan tarkoitus on elvyttää ja vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa ja helpottaa näin lihasten ja sidekudosten jännitystiloja sekä niistä aiheutuneita särkyjä ja kipuja. Pelkällä venyttelyllä voit saada apua pieniin kiputiloihin, mutta ammattimaisen hieronnan avulla saadaan jo ihmeitä aikaan. Klassinen hieronta on vastaus kaikkiin yleisimpiin lihasvaivoihin ja kevyisiin tulehdustiloihin.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta siten, että urheiluhieronnassa käytetään usein muokkaavampia sekä tarvittaessa myös voimakkaampia otteita. Hoidossa tehdään usein myös mobilisoivia hoitoja sekä passiivia venytyksiä liikeratojen parantamiseksi. Tällä tavalla nivelet pysyvät jäntevinä ja raajojen liikeradat laajoina. Urheiluhieronnan tavoitteena on myös ehkäistä vammoja antamalla lihaksille ja ligamenteille niiden tarvitsemaa huomiota.

Yrityshieronta

Marko toteuttaa hierontapalvelut yrityksille Kotkan seudulla. Yrityshieronta on oiva tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista ja tuottavuudesta. Hyvin toteutetulla hieronnalla pääsevät työntekijät sekä yrittäjä itse keskittymään oleellisimpiin asioihin eli työntekoon. Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva palvelupaketti ja ajankohta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut palvelut

Hierontapalvelujen lisäksi Marko Oksanen tarjoaa kuntoutumisen ohjausta, valmennusohjelmia urheilijoille ja kuntoilijoille, urheiluteippausta, kinesioteippausta sekä Tempur-jälleenmyyntiä. Neuvontapalvelut perustuvat Markon 25 vuoden kokemukseen hierojana. Hän osaa opastaa sinulle parhaan reitin tavoitteeseesi, olipa sitten kyse kuntoutuksesta tai treenauksesta. Hoitojen tukena Markon käytössä on myös Whist-selkä- ja niskakaari, jota käytetään ylläpitämään ja parantamaan rangan liikkuvuutta. Hyvin hoidettu tukiranka ei kärsi kroonisista vaivoista tai kivuista.