Hieroja Kotka

Hieroja-urheiluhieroja Marko Oksanen auttaa sinua Kotkan seudulla – tutustu hinnastoon

Ota yhteyttä!
Hierontapalvelut Kotka

Hieroja-urheiluhieroja Marko Oksanen auttaa sinua Kotkan seudulla – tutustu hinnastoon

Ota yhteyttä!
Hieroja Marko Oksanen Kotka

Hieroja-urheiluhieroja Marko Oksanen auttaa sinua Kotkan seudulla – tutustu hinnastoon

Ota yhteyttä!

Hieroja-urheiluhieroja Marko Oksanen tarjoaa ammattitaitoisia ja laadukkaita hierontapalveluja Kotkassa ja sen lähialueilla. 25 vuoden kokemuksella toteutetut hierontapalvelut tuovat taatusti vapautuksen kivusta ja stressistä. Työ- ja urheiluperäiset lihas- ja tukikudosvaivat ovat erittäin yleisiä suomalaisten keskuudessa. Nämä ongelmat eivät myöskään katso ikää tai sukupuolta, vaan iskevät tasapuolisesti meihin kaikkiin. Ammattihierojan hierontapalvelut ovat varma vastaus pieniin ja suuriin kipuihin, stressiin ja toistuviin päänsärkyihin. Hieroja Marko Oksanen tarjoaa palveluja toimipisteellään Korkeavuorenkatu 2:ssa ja saapuu myös pyydettäessä asiakkaan luokse. Marko Oksanen palvelee yksityisiä, urheilijoita ja yrityksiä yhtäläisellä intohimolla ja ammattitaidolla. Tutustu hinnastoomme!

Hierontapalvelujen hinnasto

 • 30 min

  30 €

 • 45 min

  43 €

 • 60 min

  55 €

 • 90 min

  70 €

Asiantuntevaa ohjausta ja neuvontaa

Hierontapalvelujen lisäksi tarjoan kuntoutumisen ohjausta, valmennusohjelmia, urheiluteippausta, kinesioteippausta sekä Tempur-jälleenmyyntiä. Hoitojen tukena käytössäni on myös Whist-selkä- ja niskakaari, joita käytetään ylläpitämään ja parantamaan rangan liikkuvuutta. Ammattilaiskalusto ammattilaisen käsissä saa ihmeitä aikaan. Ongelmien välttämiseksi etukäteen, on asianmukainen vartalon huolto ja suunnittelu usein tarpeen. Oikealla kuntoutussuunnitelmalla tai valmennusohjelmalla vältyt helposti monilta vaivoilta ja tulehduksilta. Marko Oksanen osaa neuvoa sinut oikealle tielle 25 vuoden kokemuksen perusteella. Jos hinnastosta ei löydy haluamasi palvelun hintaa, ota yhteyttä ja kysy! Urheiluhieroja Marko Oksanen vastaa tarpeisiisi joustavalla hinnoittelulla ja sinua palvelevalla aikataululla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää hierontapalveluistamme tai tilaa aika hierojalle heti. Älä anna kireiden lihasten ja kipeiden jänteiden vaivata elämääsi yhtään pidempään.