Hieroja/Urheiluhieroja Marko Oksanen tarjoaa ammattitaitoisia ja laadukkaita hierontapalveluja Kotkassa ja sen lähialueilla. Yli 30 vuoden kokemuksella toteutetut hoidot tuovat helpotusta kireyksiin ja niistä johtuviin kiputiloihin. Työ- ja urheiluperäiset lihas- ja tukikudosvaivat ovat erittäin yleisiä suomalaisten keskuudessa. Nämä ongelmat eivät myöskään katso ikää tai sukupuolta, vaan iskevät tasapuolisesti meihin kaikkiin. Ammattitaitoisen hierojan palvelut ovat vastaus pieniin ja suuriin kipuihin, jännityksiin ja toistuviin päänsärkyihin. Hieroja/Urheiluhieroja Marko Oksanen tarjoaa palveluja toimipisteellään Korkeavuorenkatu 2:ssa ja  myös kotikäynnit ovat mahdollisia.

Tutustu hinnastoomme!

Hierontapalvelujen hinnasto

 • 30 min

  34 €

 • 45 min

  47 €

 • 60 min

  63 €

 • 90 min

  78 €

Asiantuntevaa ohjausta ja neuvontaa

Hierontapalvelujen lisäksi tarjoan kuntoutumisen ohjausta, valmennusohjelmia, urheiluteippausta, kinesioteippausta sekä Tempur-jälleenmyyntiä. Ongelmien välttämiseksi on asianmukainen ja säännöllinen kehon huolto ja suunnittelu usein tarpeen. 

Oikein laaditulla ja ajoitetulla kuntoutussuunnitelmalla vältyt monilta vaivoilta. Osaan neuvoa sinut oikealle tielle yli 25 vuoden  ja tuhansien  hoitokertojen kokemuksen perusteella. Jos hinnastosta ei löydy haluamaasi palvelua tai sen hintaa, ota yhteyttä ja kysy!  Laadimme yhdessä sinulle ja aikatauluillesi sopivan hoitokokonaisuuden!

Ota yhteyttä ja kysy lisää hierontapalveluistamme tai tilaa aika hierojalle heti. Älä anna kireiden lihasten ja jatkuvien kiputilojen enää haitata elämääsi.